Pilaf cu pui la tuci

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 18 Mai 2011 | 5346 vizualizari

 

sa va dau si ceva mancare, ca de la atatea dulciuri va doare burta :)):))

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 2 cani de orez
  • cateva cepe verzi
  • 1 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • o felie subtire de telina
  • sare
  • piper
  • secretul gustului ( optional )
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui la tuci:

Spalam si taiem pulpele, dupa care le punem la fiert in apa cu sare.

Intre timp, punem 2 linguri de ulei in tuci, calim ceapa, cu morcovul, pastarnacul si telina cateva minute, dupa care adaugam si orezul spalat in cateva ape si le lasam sa se caleasca usor.

Dupa ce a fiert carnea o mutam in tuci, punem supa peste si dam la cuptor app 40 de minute la foc mediu.

Verificam din cand in cand si daca mai este nevoie completam cu supa.

La sfarsit condimentam dupa gust si asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

Servim alaturi de o salata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui la tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Lau 1

19.05.2011, 10:27

bun

lilik 1

20.05.2011, 03:52

tare buna mancarea la tuci

mamaieelena 1

23.05.2011, 15:22

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]