Pilaf cu legume, carne si curry

de Julia_Snow in Porc, 15 Oct 2014 | 4455 vizualizari

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

15.10.2014, 23:45

Chiar imi este dor de orez

Julia_Snow 1

15.10.2014, 23:46

Si mie imi era. Gatesc si mananc cel putin o data pe saptamana ceva cu orez

MotanLaOale 1

16.10.2014, 00:05

Bya Ralu 1

16.10.2014, 00:10

Bun

Constelatialeu 1

16.10.2014, 06:19

Iote la ea e noctambula cu orez...

reisnaor_2006 1

16.10.2014, 08:08

foarte bun

diaconta 1

16.10.2014, 09:45

Minunat

Gherca Daniela 1

16.10.2014, 10:02

bun bun

Ducesa 1

16.10.2014, 10:03

Da, da, bun tare!

Julia_Snow 1

16.10.2014, 10:57

Motan, Bya, Cleme, Reisnaor, Diaconta, Daniela si Ducesa......va multumesc pentru aprecieri

Julia_Snow 1

16.10.2014, 10:58

Mihaela, iti multumesc si tie

Merisor 1

16.10.2014, 16:56

Rocsi 1

16.10.2014, 21:09

Bun, bun...

Julia_Snow 1

16.10.2014, 22:32

Merisor, pofteste!

Julia_Snow 1

16.10.2014, 22:32

Rocsi, ma bucur ca iti pare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez prajit