Pilaf cu legume

de lilik in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 5688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 mana de mazare(am pus la ochi)
  • 1 pahar de orez
  • 1 ceapa verde fara frunze
  • sare,piper dupa gust
  • 2-3 linguri de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume:

Curatam ceapa si o tocam marunt apoi o punem la innabusit in ulei.

curatam legumele si le tocam cubulete apoi le punem peste ceapa,le saltam putin apoi punem un pahar cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand a scazut apa punem orezul ,lasam putin si punem 4 pahare cu apa.

Lasam sa fiarba pana scade orezul e fiert si a scazut toata apa.

Potrivim de sare si piper si servim.

TIPS-URI

1

daca doriti la sfarsit puteti adauga 2 linguri de parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de orez