Pilaf cu ciuperci si rosii cherry

de lilik in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2011 | 5310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ciuperci champignon
  • 10 rosii cherry
  • 1 ceapa verde mica(fara frunze)
  • 1 pahar cu orez
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci si rosii cherry:

Taiem ciupercile in 2 apoi le feliem,rosiile le taiem in 4.

Tocam ceapa marunt si o punem la calit cu putin ulei,iar cand incepe sa se rumeneasca punem ciupercile si le lasam cateva minute sa se inmoaie apoi punem rosiile,amestecam si punem vinul.

Lasam pana scade tot lichidul din tigaie,apoi punem orezul spalat si il calim putin,dupa care punem 2 pahare cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand scade apa mai adaugam cate putina pana orezul este fiert.

Potrivim de sare si piper si daca doriti puteti pune patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ficatei