Pilaf cu ceapa verde

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 27 Mar 2011 | 8093 vizualizari

 

daca tot vine primavara, si au aparut legumele proaspete sa profitam din plin de ele.

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de orez
  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ceapa verde:

Spalam orezul in cateva ape si il punem la fiert.

Intre timp spalam legumele, dupa care ceapa o taiem nu foarte marunt, iar morcovul il dam pe razatoare.

Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si un pahar de apa in care vom inabusii legumele, cu capacul pus.

Dupa ce am inabusit legumele le punem peste orez, lasam sa fiarba impreuna.

La sfarsit condimentam cu sare si piper si asezonam cu patrunjel proaspat tocat fin.

Servim alaturi de o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu morcovi si ceapa