Pilaf cu ceapa verde

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 27 Mar 2011 | 7437 vizualizari

 

daca tot vine primavara, si au aparut legumele proaspete sa profitam din plin de ele.

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de orez
  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ceapa verde:

Spalam orezul in cateva ape si il punem la fiert.

Intre timp spalam legumele, dupa care ceapa o taiem nu foarte marunt, iar morcovul il dam pe razatoare.

Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si un pahar de apa in care vom inabusii legumele, cu capacul pus.

Dupa ce am inabusit legumele le punem peste orez, lasam sa fiarba impreuna.

La sfarsit condimentam cu sare si piper si asezonam cu patrunjel proaspat tocat fin.

Servim alaturi de o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de dovlecei