Pilaf cu carnati

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2011 | 6024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 pahar orez
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei capia
  • 1 morcov
  • 3-4 feliute de slaninuta afumata
  • 400g carnati picanti
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnati:

Se curata ceapa si ceapa verde, se toaca marunt si se pune la calit in ulei 2 minute.

Se adauga morcovul taiat rondele si ardeiul taiat marunt.

Se adauga apa si se lasa la fiert 10-15 minute.

Se taie slaninuta marunt si se rumeneste intr-o tigaie. Se scot fara grasime si se adauga in cratita cu zarzavat.

In untura de la slaninuta se prajesc carnatii taiati rondele.

In cratita cu zarzavat se adauga orezul spalat si tinut in apa rece.

Se adauga apa, vegeta si piper si se lasa sa fiarba 10-15 minute pana se umfla orezul.

Se adauga carnatii cu grasime cu tot,si mararul tocat marunt si se amesteca bine.

Se potriveste de apa, de sare si piper si se baga la cuptor 30 minute, pana scade apa si se rumeneste frumos. Se amesteca din cand in cand.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu puiut