Piftie in coaja de ou

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 10403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10oua
  • 2picioruse de porc
  • 1piept de pui
  • zarzavat de supa
  • 2plicuri gelatina
  • 2foi de dafin
  • 1lingura boabe de piper
  • 1capatana de usturoi,sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie in coaja de ou:

Intr-o oala de 5l,am pus piciorusele curatate,spalate,sa fiarba impreuna cu zarzavatul curatat,spalat si taiat rondele mari,dafinul,piperul boabe si 1lingura de sare;am lasat sa fiarba incet 2ore,spumuind din cand in cand;la jumatatea timpului am adaugat si pieptul;dupa ce totul e fiert foarte bine,am strecurat,am adaugat usturoiul pisat,dupa 1-2 clocote,am strecurat din nou,de data asta prin tifon,am condimentat si am adaugat gelatina dizolvata intr-o ceasca de apa rece;

cat timp au fiert ingredientele,am pregatit ouale;le-am spart cu grija in partea mai rotunda,am decojit putin,am rasturnat continutul,apoi coaja am spalat-o cu apa rece;am pus in ele cate o rondea de morcov,frunze de patrunjel,cubulete de carne,apoi zeama;am pus ouale in cofrag si le-am dat la frigider pana a doua zi cand le-am decojit si le-am pus pe platou;au fost tentatia serii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie in coaja de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv globulete festive