Piftie in coaja de ou

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 9017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10oua
  • 2picioruse de porc
  • 1piept de pui
  • zarzavat de supa
  • 2plicuri gelatina
  • 2foi de dafin
  • 1lingura boabe de piper
  • 1capatana de usturoi,sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie in coaja de ou:

Intr-o oala de 5l,am pus piciorusele curatate,spalate,sa fiarba impreuna cu zarzavatul curatat,spalat si taiat rondele mari,dafinul,piperul boabe si 1lingura de sare;am lasat sa fiarba incet 2ore,spumuind din cand in cand;la jumatatea timpului am adaugat si pieptul;dupa ce totul e fiert foarte bine,am strecurat,am adaugat usturoiul pisat,dupa 1-2 clocote,am strecurat din nou,de data asta prin tifon,am condimentat si am adaugat gelatina dizolvata intr-o ceasca de apa rece;

cat timp au fiert ingredientele,am pregatit ouale;le-am spart cu grija in partea mai rotunda,am decojit putin,am rasturnat continutul,apoi coaja am spalat-o cu apa rece;am pus in ele cate o rondea de morcov,frunze de patrunjel,cubulete de carne,apoi zeama;am pus ouale in cofrag si le-am dat la frigider pana a doua zi cand le-am decojit si le-am pus pe platou;au fost tentatia serii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie in coaja de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive