Piept de rata la cuptor

de Lau in Rata, 17 Oct 2013 | 14476 vizualizari

COMENTARII (23)

portiadelumina 1

17.10.2013, 17:37

Carnea de raţă deja este delicatesă. Bun!

Bya Ralu 1

17.10.2013, 17:45

super

Lau 1

17.10.2013, 17:47

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 17:49

ce bunatate

Panacris 1

17.10.2013, 17:52

Lau 1

17.10.2013, 17:53

Merisor 1

17.10.2013, 18:00

N-am mai mancat rata de cand eram copil

Lau 1

17.10.2013, 18:03

nadea68 1

17.10.2013, 18:07

buna rata!!

Tabita _ 1

17.10.2013, 18:07

Ce bun

papabundetot 1

17.10.2013, 18:12

ador rata!!!!!!!!!!!

- Andreea - 1

17.10.2013, 18:14

O bunatate

MotanLaOale 1

17.10.2013, 18:35

Lau 1

17.10.2013, 18:36

simona72 1

17.10.2013, 19:13

Tare bun!!

Lau 1

17.10.2013, 19:17

Rocsi 1

17.10.2013, 19:36

Ce bine arata.

Lau 1

17.10.2013, 19:42

madi_marin 1

17.10.2013, 20:03

n-am mancat nicioidata piept de rata, dar am vazut zilele trecute la Cora si nici nu avea un pret piperat....chiar deloc...

RoXx 1

17.10.2013, 20:18

delicios

mamaieelena 1

17.10.2013, 20:59

mmm ce-mi place o bucata vreau si eu

Lau 1

17.10.2013, 21:55

madi eu am de la lidl rata

Lau 1

17.10.2013, 21:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rata in sos de vin rosu