Piept de rata cu portocale

de Oana in Rata, 1 Feb 2010 | 19904 vizualizari

COMENTARII (15)

Teo 1

01.02.2010, 19:25

ma bucur ca ai reusit al 2 lea fel de mancare,urmeaza inca unul; vezi ce buna e ratusca de la mamaia?

Brindusa 1

01.02.2010, 21:19

MMMM ce bine arata sosul ala caramelizat!

Oana 1

01.02.2010, 22:01

Da Teo, foarte buna!! @ Brandusa, e delicioasa carnea cu caramelul ala si portocale

Bunica 1

01.02.2010, 22:27

E foaaaaarte buna ! Oana, bucatica de piept e cam mica si prea multa garnitura ! Eu vreau mai multa carnita

Sylvia 1

02.02.2010, 20:04

O adevarata reteta de chef en cuisine imi place tare!!!!

Oana 1

02.02.2010, 21:11

Multumesc, multumesc Buni, pai era o rata cam mica

crisad 1

03.02.2010, 21:44

oana rata era tinerica ? am si eu un piept de rata dar e mai batranioara si mi-e teama sa nu ramana prea tare carnea ca tare as incerca reteta asta

Oana 1

04.02.2010, 14:43

Crisa, da,era tanara,a fost foarte frageda

ionix 1

04.02.2010, 18:49

ooooooo, ce bunatate... super super... o pun la favorite si fac si yo saptamana viitoare...

Oana 1

04.02.2010, 20:28

rivka 1

04.02.2010, 20:34

frumos

Oana 1

05.02.2010, 11:24

Multumesc

Raluca87 1

01.12.2010, 17:38

Cred ca e foarte buna rata cu portocale...o sa incerc si eu reteta.Ca sa iasa super frageda carnea cat ar trebui sa o fierb in vin si suc de portocala?Si vinul alb ar trebui sa fie dulce, nu?multumesc

Oana 1

01.12.2010, 22:03

Raluca, da trebuie inabusita la foc mic in suc de portocala si vin. Merge bine un vin demidulce, daca iti place, noi preferam vinurile dulci

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 12:52

apetisant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata in sos de vin