Piept de purcel afumat cu fasole verde

de mihaelar63 in Porc, 19 Dec 2019 | 2086 vizualizari

 

  Am achizitionat o bucata de piept de purcel afumat . Afumat cu fum natural si spun purcel pentru ca avea capatul de os moale . Cu asa ingredient secret nici nu mai ai nevoie de  multe condimente .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept porc afumat
  • 500 gr fasole verde
  • 4 linguri ulei
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa galbena
  • patrunjel verde
  • piper negru macinat
  • sare-optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de purcel afumat cu fasole verde:

  1. Pieptul de porc se portioneaza si se pune la fiert .
  2. Fasolea verde se curata se rupe/taie  bucati mai mici .
  3. Ceapa se curata si se taie marunt .
  4. Se scot bucatile de carne din apa in care au fiert si se prajesc in ulei pana devin rumene .
  5. Se scoate afumatura rumena dincratita si se pune la sotat ceapa taiata cubulete si usturoiul tocat .
  6. Adugati fasolea verde si putina zeama  in care a fiert carnea .
  7. Daca este necesar mai adaugati zeama de carne .
  8. Fasolea verde a fost si ea  foarte cruda si s-a patruns repede .
  9. Pieptul de porc a eliberat prin fierbere suficienta sare si nu a mai trebuit sa sarez.
  10. La sfarsit se pipareaza si se garniseste mancarea de fasole cu patrunjel verde .
  11. Puneti inapo in cratita bucatile de piept de porc ca sa se incalzeasca inainte de servire .

                    Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pieptul de porc a eliberat prin fierbere suficienta sare si nu a mai trebuit sa sarez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de purcel afumat cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt