Piept de pui umplut si invelit

de ela in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2010 | 5738 vizualizari

COMENTARII (14)

Adinacarla 1

28.01.2010, 11:39

ce bine arata...trebuie sa incerc si eu...

ela 1

28.01.2010, 11:41

tare pofticioasa mai esti...mai stiu eu una

rivka 1

28.01.2010, 11:48

bunuta eu cred ca le puneam in cuptor nu le prajeam... asa cu pilaf cred ca merg de minune.

Bunica 1

28.01.2010, 11:49

Pe gerul asta ai avut grija sa nu inghete pieptul . Foarte frumoasa prezentarea

ela 1

28.01.2010, 11:56

mai bunico doar ce l-am decongelat si tu vrei sa inghete?nu are nici o sansa,l-am prajit bine si acum sta bine la cald in burtica...

ela 1

28.01.2010, 11:57

o idee buna Rivka pt cuptor

mihaelar63 1

28.01.2010, 17:08

e gustos Ela , rad , ptr ca azi dimineata ma gandeam la ceva asemanator ,de multe ori s-a intamplat asa . De exemplu ieri m-am gandit sa fac ciorba cu tarhon , pe cand vin acasa madi deja a executat-o

ela 1

28.01.2010, 21:29

asa patesc si eu,parca ne gandim toate sa facem aceiasi mancare uneori

mihaelar63 1

28.01.2010, 21:42

probabil ne gandim la ceva ce nu a fost demult

Teo 1

28.01.2010, 22:26

sau am inceput sa comunicam prin telepatie;ceva cred ca avem in comun;

Teo 1

28.01.2010, 22:28

am uitat sa adaug:imi place tare farfuria!

ela 1

28.01.2010, 22:33

si eu mor de dragul farfuriilor astea dar uitasem de ele,stateau nefolosite

ela 1

28.01.2010, 22:35

ia uite,bucataras ne trimite la provident sa scoatem banisa avem sa facem mancaruri

ela 1

28.01.2010, 22:36

dar sa plateasca el ratele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, piept de pui si conopida