Pieptul de pui se curata de pielite si se desface, astfel incat sa iasa o foaie potrivita pentru a rula; eu am pus fiecare felie intre folii de plastic si le-am batut usor cu ciocanul pentru snitele; apoi le-am condimentat cu sare, piper si praf de usturoi;
Lasam cca 20 minute
Pregatim cartofii; ii curatam si ii punem la fiert in apa cu sare;
Ciupercile se toaca marunt; eu am folosit pleurotus ; ceapa se toaca si ea marunt;
carnatul se pune in robot si il tocam marunt -pana devine o pasta -daca e prea groasa adaugam putina apa ,amestecand bine
Preparam rulourile: pe fiecare felie de carne ungem cu pasta de carnat; presaram cu cascaval si rulam cu grija; daca e nevoie punem niste scobitori sa inchidem bine rulourile.
Intr-o tigaie larga punem putin ulei de masline cu 2-3 catei de usturoi zdrobiti si crenguta de rosmarin la incalzit-prajim rulourile pe toate partile-le sigilam si le dam o culoare rumena-le scoatem intr-un vas termorezistent; nu uitati sa aprindeti cuptorul
Grasimea ramasa in tigaie se stinge cu vin alb si adaugam inca putin unt; lasam sa scada putin si turnam sosul peste rulouri; acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptoru incins pentru 15 min.
Intre timp facem pureul; cartofii fierti se zdrobesc si adaugam unt si putina smantana dulce-amestecand cu un tel. Dava va place razuiti putina nucsoara.
Pregatim si sosul; calim ceapa in unt; aduagam ciupercile si cand se inmoae bine ambele la foc mediu adaugam sar,e piper , vin alb, lasam sa scada si punem sosul demiglasse (eu am praf si l-am amestecat cu apa fierbinte) si apoi smantana dulce. Lasam sa se ingroasa outin
se descopera rulourile si lasam inca 10 minute sa se rumeneasca; scoatem, turnam sosul de ciuperci si servim alaturi de pureul de cartof i dulci.