Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon

de epurasha2bb in Pui, 16 Iul 2010 | 6959 vizualizari

 

simplu si tare gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 60 g branza
  • 50 g cascaval
  • 1 fir de ceapa verde
  • 4 felii lungi de bacon
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon:

Se curata pieptul de pui de piele si os, se spala bine si se bate bine cu ciocanul de snitele.Se da un praf de piper.

Branza si cascavalul se dau pe razatoarea mica si se amesteca cu un ou mic crud.Apoi se toaca firul de ceapa verde si se adauga in acest amestec.

Amestecul se intinde si se preseaza pe pieptul de pui batut si intins bine.

Se ruleaza pieptul de pui si se inveleste in bacon.Apoi se aseaza intr-o tavita pe hartie de copt la cuptor pana se rumeneste.

E bun si rece si cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui in iaurt pe sticla