Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon

de epurasha2bb in Pui, 16 Iul 2010 | 6936 vizualizari

 

simplu si tare gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 60 g branza
  • 50 g cascaval
  • 1 fir de ceapa verde
  • 4 felii lungi de bacon
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon:

Se curata pieptul de pui de piele si os, se spala bine si se bate bine cu ciocanul de snitele.Se da un praf de piper.

Branza si cascavalul se dau pe razatoarea mica si se amesteca cu un ou mic crud.Apoi se toaca firul de ceapa verde si se adauga in acest amestec.

Amestecul se intinde si se preseaza pe pieptul de pui batut si intins bine.

Se ruleaza pieptul de pui si se inveleste in bacon.Apoi se aseaza intr-o tavita pe hartie de copt la cuptor pana se rumeneste.

E bun si rece si cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui