Piept de pui pe grill

de meosiris in Pui, 1 Aug 2009 | 5193 vizualizari

COMENTARII (5)

meosiris 1

24.09.2009, 15:28

Da. Tot ce e posibil ! Ma bucur ca ti-a placut;) !

meosiris 1

06.10.2010, 11:43

Pai cam in 15-20 de minute. Eu o mai desfac usor din cand in cand sa vad daca s-a topit cascavalul de deasupra .

Bucataras Medi 1

06.10.2010, 11:56

absolut delicios, absolut [email protected] ca depinde si de cuptor asta este motivul pentru care eu ma feresc de multe ori sa spun cate se tine .....................felicitari pentru tot ceea ce faci..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]