Piept de pui la grill si cus-cus cu legume

de alilianaa in Pui, 25 Feb 2014 | 4138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 100 g cus-cus
  • un morcov
  • o rondea de telina
  • o ceapa mica alba
  • 40 ml ulei
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la grill si cus-cus cu legume:

Pieptul de pui se spala si se pune la scurs. Dupa care se cresteaza cu cutitul, se da cu sare si piper. Se unge cu putin ulei si se pune pe grill  timp de 30-35 minute, timp in care se mai invarte odata.

Intr-o tigaie se pune la incins ulei, se adauga ceapa, morcovul si telina date pe razatoarea mica. Cand se calesc putin se adauga cus-cus-ul, se amesteca si se pune apa. Se potriveste de sare, piper. Cand este gata se adauga patrunjel verde tocat marunt. Se da la rece.

Se poate servi si cu ceva muraturi alaturi. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la grill si cus-cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]