Piept de pui la grill si cartofi natur

de Dana_Retetegg in Pui, 15 Dec 2010 | 3811 vizualizari

 

O reteta simpla si sanatoasa. Dureaza foarte putin sa o pregatiti si este o masa de pranz sau o cina foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • condimente pt gratar
  • cartofi
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la grill si cartofi natur:

Pieptul de pui l-am taiat felii subtiri, l-am condimentat si l-am pus pe grill. Intre timp am curatat cartofii, i-am taiat cuburi si i-am pus la fiert in apa cu putina sare.

Carnea o tineti pe grill in functie de preferinte, daca o doriti mai suculenta o tineti putin si pe o parte si pe cealalta, daca va place mai crocanta o lasati mai mult pe fiecare dintre parti.

Am servit friptura alaturi de cartofii fierti si scursi bine de apa (pe care puteti sa puneti verdeata, din pacate eu nu am avut) si o salata din ardei gras si ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la grill si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos cu ciuperci si piept de pui