Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se taie pieptul de pui in fasiute, care se condimenteaza individual.
Se iau cate trei fasiute si se impletesc...exact asa cum ne impleteam coditele ca in copilarie:))
Nu e nevoie sa le prindeti cu nimic, stau foarte bine si asa..nu se desfac nici in cuptor. Apoi se aseaza in vas (eu am folosit un vas roman din colectie:)), se adauga rozmarin si cateii de usturoi feliati
Dupa care se adauga uleiul si vinul si se da la cuptor cca 20-30 min, pana s-a patruns bine (puiul se gateste f repede, dupa cum se stie)
Dupa ce s-a rumenit putin, se scoate pe o farfurie si se serveste cu ce garnitura doriti. Eu am srvit cu mazare si baby carrots. Enjoy!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola