Piept de pui cu sos si paste

de Zamfira in Paste, 23 Sep 2012 | 6409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 lingurite mustar
  • 1 pahar apa
  • sare, piper
  • 2 lingurite boia dulce
  • chilli
  • ulei de masline
  • masline negre
  • leustean verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos si paste:

Spalam si portionam pieptul de pui (cuburi). Tocam marunt ceapa, usturoiul si ardeiul rosu. Punem ulei de masline intr-o tigaie si calim putin ceapa, usturoiul si ardeiul (2 minute), apoi adaugam bucatelele de piept de pui, sare si piper. Timp de prajire (5 minute) pana cand carnea devine deschisa la culoare. Adaugam mustar, boia dulce si un pahar cu apa, lasam totul sa fiarba la foc foarte mic inca 5 minute.

Fierbem pastele, am folosit paste colorate cu legume. Dupa ce au fiert, le-am strecurat si le-am adaugat in sosul anterior pregatit. Amestecam totul si la servire adaugam masline negre si leustean verde sau patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos si paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pennoni cu sos de carne si ciuperci