piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti

de luminita20_2006 in Pui, 7 Apr 2010 | 10239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 piept de pui
  • - 3 linguri sos de soia
  • - ulei de masline
  • -2 catei usturoi
  • - sare
  • -amestec legume chinezesti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti:

Se taie pipetul de pui fasii,(pai) Usturoiul se piseaza . Intr-un vas adanc se pune pieptul, sos de soia ulei, si usturoi si se lasa in frigider in peste noapte.A doua zi se prajesc cu capac; cand carnea e alba sa pun legumele un pic de apa si se mai tin 8 min. pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui în bere " la plic"