Piept de pui cu sos de smantana si cascaval

de MonaMimi in Pui, 2 Noi 2012 | 8141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piept de pui
  • 300 ml de smantana
  • 250 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 5 catei de usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de smantana si cascaval:

Pieptul de pui se spala bine se taie in bucati potrivit de groase, se pun intr-o tava putin adanca. Smantana se amesteca cu usturoiul pisat, sare, piper negru macinat. Ungem bine bucatile de pui cu sosul de smantana, apoi radem deasupra cascaval. Punem tava la cuptor la foc mediu pentru 45-50 minute. Servim cald cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu