Piept de pui cu sos de sampanie

de Veronica22 in Pui, 21 Feb 2018 | 4572 vizualizari

 

Reteta cu dragoste

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 linguri de unt
  • 1 legatura de marar
  • 1 praz( partea alba)
  • 200 gr ciuperci proaspete
  • 250 ml supa de pui
  • 150 ml sampanie
  • 150 ml smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de sampanie:

 Pieptul de pui se taie in fasii. Se condimenteaza cu sare si piper.

 Prazul se taie rondele fine. Ciupercile se feliaza.
 In untul topit se pune prazul si se caleste. Se adauga ciupercile si apoi mararul tocat. Punem supa de pui  si lasam sa fiaba legumele.

Separat prajim in 2 linguri de ulei de masline, carnea care  a fost trecuta prin faina. Cand legumele sunt fierte. adaugam carnea si sampania si lasam 5 min sa fiarba. Vom adauga si smantana si vom mai fierbe 5 min ca sa mai scada putin sosul. Daca mai este necesar, vom adauga sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de sampanie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 14:58

Veronica22 1

23.02.2018, 22:33

Merita incercat! Are nun gust deosebit.Ca aspect pare ceva banal, insa gustul face totul!

elucubratiiculinare 1

24.02.2018, 21:12

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana