Piept de pui cu smantana

de Miha in Pui, 8 Iun 2009 | 12887 vizualizari

 

Piept de pui cu smantana, o reteta simpla, pe placul intregii familii.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura ulei masline
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 200 g smantana
  • 1 lingura faina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana:

Pieptul de pui il punem la fiert in apa cu sare si o ceapa taiata in 4.

In vasul in care vom pregati piept de pui cu smantana  incingem untul si uleiul de masline.Adaugam carnea cu tot cu apa in care a fiert si fierbem in continuare la foc mic.

Amestecam faina cu smantana si incorporam in supa.Se amesteca energic,sa nu se formeze cocoloase.

Se potriveste gustul de sare,iar la sfarsit adaugam si usturoiul pisat.

Mancarea de piept de pui cu smantana se serveste cu mamaliguta si patrunjel verde tocat.

TIPS-URI

1

daca preferati aroma mararului in mancarea de piept de pui cu smantana, puteti inlocui patrunjelul cu marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu piept de pui