Piept de pui cu smanatana si mascarpone

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 15 Ian 2012 | 5260 vizualizari

COMENTARII (55)

ela 1

15.01.2012, 17:43

virusul mascarpone...

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 17:45

da Ela ...........

ela 1

15.01.2012, 17:46

lasa ca-l mancam noi,fir-ar sa fie el de mascarpone )

diaconta 1

15.01.2012, 17:46

Ni mai ni c-am prins hotul dar ai "furat" reteta cu tot cu virus nici eu nu pot scapa de el,dupa cum se vede ca-i desert,ca-i mancare,mascarpone e prezent
numa'n supa nu l-am pus,dar am vazut pe undeva o reteta

Ina 1

15.01.2012, 17:50

eu am doua cutii cu mascarpone, in frigider, de la Craciun. N-am facut nimic cu ele...

Rocsi 1

15.01.2012, 17:55

Ce sa va zic acum numai cu mascarpone se face totul dar sigur e bun bun

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 17:56

eluca,ca tare bun mai este nu-i asa?

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 17:57

Doamana Dia............asteptam o nota pe scara....10.....10

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 17:57

Inuco sigur sunt expirate

diaconta 1

15.01.2012, 17:58

ce scara doamna,ca asta-i de nota 20 ca a mea era de 10
vezi cat de modesta sunt?

Lorra 1

15.01.2012, 18:02

ce bine arata

Rocsi 1

15.01.2012, 18:05

da-le mie Ina am unde sa le folosesc

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 18:07

valeu Doamna da ce draguta sunteti in seara asta cu mine...Dia tin sa-ti spun ca mi-a placut tare mult sosul asta si l-am mai facut si in alte combinatii,chiar si peste.

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 18:07

bylaura ,multumesc!

diaconta 1

15.01.2012, 18:13

ma bucur ca ti-a placut Medi
am vazut ieri o reteta de peste in spuma de sare,arata atat de minunat.ma gandesc ca-l voi incerca pentru mama,ca eu tot nu ma incumet la peste

alldaycooking 1

15.01.2012, 18:17

Ce bunatate!

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 18:21

interesanta trebuie sa fie reteta.....hai pune-o in practica ca apoi sa o fur de la tine

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 18:22

alldaycooking ,multumesc!

mirela0911 1

15.01.2012, 18:33

Cred ca a iesit delicioasa papica! trebuie incercat

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 18:43

merita incercata Mirela.

diaconta 1

15.01.2012, 19:04

daca-i vorba de peste,stii ca o s-o aman
albusurile de ou erau batute cu foarte multa sare,inauntrul pestelui a pus cativa catei de usturoi,lamaie si putina sare.apoi a invelit tot pestele in crusta de spuma de albus cu sare,l-a acoperit peste tot si l-a pus la cuptor 20 de minute.apoi a scos crusta de albus(era ca un cofrag) apoi a desfacut carnea de pe oase foarte usor.chiar arata bine

Cris2711 1

15.01.2012, 19:04

atunci incerc si eu Medi draga

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 19:08

suna bine,merita incercat.....multam Dia.lasa ca fac eu si ii trimit si mamei tale

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 19:08

Cris chiar te rog sa incerci, e tare bun.

diaconta 1

15.01.2012, 19:09

asa da,uite ca in orice varianta ne intelegem
si cand trimiti,cumpar niste prajituri si-ti trimit si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu