Piept de pui cu mustar la cuptor

de Corinuta in Pui, 29 Oct 2010 | 9439 vizualizari

 

O reteta rapida, usor de facut si saraca in calorii:)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat (aprox.400g)
  • 3 linguri de mustar (daca aveti Dijon)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi 
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mustar la cuptor:

Pieptul de pui se curata si se spala, apoi se sterge bine de apa. Usturoiul se curata si se piseaza, apoi se amesteca cu restul ingredientelor pana se formeaza o pasta.

Se unge pieptul de pui cu pasta de mustar si se pune intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei sau unt. Se toarna peste el sosul ramas si se da la cuptor la foc potrivit pentru o jumatate de ora timp in care se intoarce macar o data.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Shaorma de pui