Piept de pui cu legume la cuptor

de Bucataras Medi in Pui, 16 Feb 2011 | 8609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 450 g amestec mazare cu porumb
  • 1 ceapa
  •  un pahar cu vin alb sec
  •  sos de soia
  • ulei de masline
  • cimbru uscat
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume la cuptor:

Se indeparteaza pielea de pe pieptii de pui, se spala si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru uscat.Intr-un vas termorezistent asezam morcovul taiat rondele, ardeiul gras taiat fasii, amestecul de mazare cu porumb si ceapa pe care eu am crestat-o.Deasupra punem pieptul de pui si stropim totul cu ulei de masline si sos de soia.Adaugam vinul , putina apa si dam la cuptor.Din cand in cand stropim totul cu sosul din vas.Lasam pana cand sosul scade si atat carnea cat si legumele sunt bine facute.Servim cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

Bucataras Medi 1

17.02.2011, 19:25

Diva, multumesc!

Bucataras Medi 1

17.02.2011, 19:25

Elena, multumesc!

Bucataras Medi 1

17.02.2011, 19:26

Cris, nu se stie niciodata................poate ne vom intalni vreodata..................

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu pui si trei feluri de ciuperci