Piept de pui cu citrice la cuptor

de marcelas in Pui, 2 Feb 2010 | 7871 vizualizari

 

INGREDIENTE

4-5 bucati piept de pui1 portocala1 lamaiepesmetparmezan rascondimente dupa gust(recomandat:italian style)ulei de maslinesare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu citrice la cuptor:


Se pragateste o tava, peste care punem hartie de pergament.
Radem putina coaja de portocala si de lamaie, pe care le amestecam cu pesmetul, parmezanul ras si condimentele.
Taiem felii portocala si lamaia, pe care le asezam in tava, ca in imagine.
Pregatim pieptul de pui. Il dam prin amestecul de pesmet si il asezam in tava peste feliile de citrice. Stoarcem sucul de la o jumatate de lamaie peste pieptul de pui si il stropim cu putin ulei de masline.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 400F pana cand pieptul de pui se rumeneste si e bine patruns.
Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu citrice la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

02.02.2010, 08:28

Ce frumos s-a aurit ! Mult mai sanatos si fara miros de prajit in bucatarie.

elena1988 1

13.03.2011, 19:25

adry88 1

08.05.2011, 12:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kofta cu sos tomat la cuptor