Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)

de ela in Pui, 20 Dec 2011 | 5867 vizualizari

 

mi-a placut atat de mult pieptul de pui(snitel) cu ciuperci ca am spus ca trebuie sa incerc si pieptul de pui la gratar cu ciuperci si cascaval....nu arata nemaipomenit,dar este tare bun...

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui(600gr)
  • 1 conserva ciuperci
  • 1/2 ardei gras
  • 100 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana
  • 1 ceapa mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2):

Punem ciupercile intr-o sita,la scurs,le taiem marunt,le stoarcem putin si le stergem cu un prosop de hartie

Taiem marunt ceapa si ardeiul si le punem la calit in putin ulei,cateva minute.Adaugam ciupercile si putina apa si lasam pe foc pana se inmoaie ciupercile,amestecand si adaugand putina apa daca trebuie,condimentam si saram dupa gust.La sfarsit trebuie sa nu mai aiba zeama.Cu putin inainte sa oprim focul,punem smantana.

Intre timp,taiem pieptul de pui felii mai groase,le saram si le piperam si le prajim pe gratar.

Punem feliile de carne intr-un vas termorezistent,deasupra lor punand ciupercile si apoi cascavalul.Dam la cuptor cateva minute,pana se topeste cascavalul.

Servim cald cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

ela 1

23.12.2011, 17:04

Giorgia,nu trebuie neaparat gratar,poti sa faci carnea in tigaie obisnuita

Zambareata 1

25.12.2011, 11:01

pai reteta asta seamana cu cealalta care am mai facut-o....

ela 1

26.12.2011, 13:21

Giorgia,seamana pentru ca am pornit de la reteta cealalta,pt ca mi-a placut foarte mult am incercat si cu carne la gratar,nu snitel

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si smantana