Piept de pui crocant

de T I M E A in Pui, 23 Aug 2012 | 6056 vizualizari

 

Pieptul de pui imi place cel mai mult sub forma de snitele si daca mai e si putin picant si crocant il consider absolut perfect. Si ca sa fie totul perfect va zic ca aceste bunatati au fost facute din piept de pasare de la tara :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 3 oua
  • 100 gr faina
  • 150-200 gr fulgi de porumb
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Spalam pieptul de pui si il taiem felii.

Batem usor feliile apoi presaram sare, piper si boia iute pe fiecare felie.

Pregatim 3 farfurii: una cu faina, alta cu oule batute si alta cu fulgii de porumb zdrobiti.

Dam fiecare bucata de carne prin faina, apoi prin ou si la final prin fulgii de porumb si prajim in ulei incins pe ambele parti.

Scoatem bucatile prajite pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Putem servi atat cald langa orice garnitura dorim cat si rece cu o salata de cruditati sau cu un sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Rocsi 1

23.08.2012, 21:43

Tare imi place cand e crocant

mamaieelena 1

23.08.2012, 22:07

bun,bun

T I M E A 1

24.08.2012, 00:12

Rocsi, Mamaieelena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai