Piept de pui crocant

de Miha in Pui, 19 Aug 2009 | 5968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 linguri de faina
  • 100 g fulgi de porumb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza.


Fulgii de porumb se macina grosier.


Pieptul de pui taiat in bucati se trece prin amestecul cu ou si faina,pe ambele parti,apoi prin fulgii de porumb.


Se prajesc in uleiul bine incins,eu am folosit de palmier.Cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Anamaria7 1

24.08.2009, 23:07

chiar azi ti-am incercat reteta! e suuuuuper buuuun l-am papat cu conopida fiarta peste care am pus sos tzatziki

Miha 1

25.08.2009, 00:00

Pfooaaaa...ce bunatate ai papat tu azi Anamaria.

Oana 1

27.08.2009, 15:21

Am facut si eu aseara, delicios!!! si langa un piureut, bun-bunut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol