Piept de curcan parizian

de mihaelar63 in Curcan, 15 Iun 2011 | 4890 vizualizari

COMENTARII (17)

aziz 1

15.06.2011, 08:27

curcanul era frantzuz?

mihaelar63 1

15.06.2011, 08:32

Oue demoiselle !!! Era chipes , si avea mustata rasucita

gaby_duceag 1

15.06.2011, 08:33

mihaelar63 1

15.06.2011, 08:37

Vb serios Gaby , l-am vazut , ca am fost saptamana trecuta la Paris

La Ancuta 1

15.06.2011, 08:51

marcela1979 1

15.06.2011, 09:36

imi place

Rocsi 1

15.06.2011, 10:46

ooo ce bun o mai fi

Lau 1

15.06.2011, 13:13

bunn

kamy 1

15.06.2011, 13:25

n-am mancat nimic inca ma faci sa vin la tine la masa

mirela0911 1

15.06.2011, 14:58

Oaaaaai, ce de bunaciuni ai facut, de la Kamy vin la tine

adry88 1

15.06.2011, 16:20

ionela2682 1

15.06.2011, 17:23

mamaieelena 1

15.06.2011, 23:41

bun

mihaelar63 1

16.06.2011, 08:23

Abia l-am terminat si as papa din nou

MotanLaOale 1

16.06.2011, 08:35

bun bun

mena29 1

16.06.2011, 11:18

Cand mai faci sper sa fiu pe faza ca pr frantzuzu asta l-am ratat

mihaelar63 1

16.06.2011, 11:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan Shang Hai.