Piept de curcan la gratar cu cuscus

de Mirela_Tilvescu in Curcan, 11 Aug 2012 | 8635 vizualizari

 

De ceve timp incerc sa evit pe cat posibil mancarurile cu foarte multe grasimi pt ca am colesterolul cam mare pt. varsta mea asa ca incerc sa gatesc ceva usor si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati pipt curcan file
  • zeama de lamaie
  • usturoi praf
  • 2oo g cuscus
  • 2 oua
  • 1/2 ardei rosu
  • ulei masline sau margarina pt gatit
  • 1/2 ceapa mica
  • 1 graunte usturoi
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la gratar cu cuscus:

Se condimenteaza piptul de curcan cu sare,piper,usturoi praf si zeama de lamaie si se pune pe gratarul incins 3 minute pe o parte si 3 pe cealalalta.

Se pregateste cuscusul conform instructiunilor de pe ambalaj si se da deoparte.Se face o omleta si se taie feliute.

Se caleste ceapa tocata marunt cu usturoiul tocat in grasimea preferata,apoi se adauga ardeiul tocat si se mai lasa 4 minute.Preparatului anterior se adauga cuscusul si ultima data oul si se mai lasa 2-3 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la gratar cu cuscus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan pe varză