Piept de curcan cu piure

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2010 | 6239 vizualizari

 

e grozav de bun si o mancare foarte usoara

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan (2 felii foarte mari)
  • sare piper
  • sos de soia 4 linguri
  • cartofi 1kg
  • unt 100g
  • lapte 100 ml-+1 cana pt carne
  • smantana 4 linguri
  • rosi chery
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu piure:

Se curata cartofii si  se pun la fiert cu sare .Cand sant fierti se amesteca bine sa se zdrobeasca apoi se pune untul ,apoi laptele fierbinte si smantana si se mixeaza foarte bine.

Pieptul de curcan se taie in felii si se lasa intr-un vas cu lapte doua ore si se pune la rece(carnea este mai frageda si mai buna)

Se scoate pieptul de curcan din lapte se condimenteaza bine cu sare si piper apoi se pune pe gratar si se stropeste cu sos de soia,se prajeste pe ambele parti si se serveste cu piure de cartofi ,orez sau  alta garnitura si cu o salata , merge grozav de bine

Se decoreaza dupa bunul plac cu rosii chery ,patrunjel................

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu piure" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc aromat si puree cu unt