Picioruse de broscute pane

de coandres in Mancaruri cu carne, 15 Mar 2013 | 4309 vizualizari

 

este sezonul lor acum! sunt foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • picioruse de broscuta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picioruse de broscute pane:

Dam piciorusele prin faina, apoi prin oul cu sare si piper si le prajim!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picioruse de broscute pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

15.03.2013, 15:15

sunt bune

Merisor 1

15.03.2013, 15:41

Stiu ca se mananca

coandres 1

15.03.2013, 19:15

sunt chiar o delicatesa si pot sa zic ca sunt mai bune decat un piept de pui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Picioruse de broasca cu usturoi