Pesto alla Genovese

de Mitinita in Paste, 19 Dec 2010 | 4652 vizualizari

 

Se poate congela cu succes.Serveste peste paste.Eu ca masuratoare am scris cana,de obicei folosesc cana americana,dar aici merge orice fel de cana obisnuita.Am crescut asta vara busuioc pe balcon si am avut o gramada.

 

INGREDIENTE

  • 3 catei de usturoi
  • 2 cani de busuioc 
  • 1/3 cana de nuci
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 cana de ulei extra virgin
  • 1/2 cana branza parmesan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesto alla Genovese:

Se amesteca toate ingredientele cu un stick blender pana se omogenizeaza.
Se lasa o ora inainte de servi si restul se poate congela in cutia de cuburi de gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto alla Genovese" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton, sos de rosii si pesto