Pesto alla Genovese

de Mitinita in Paste, 19 Dec 2010 | 4747 vizualizari

 

Se poate congela cu succes.Serveste peste paste.Eu ca masuratoare am scris cana,de obicei folosesc cana americana,dar aici merge orice fel de cana obisnuita.Am crescut asta vara busuioc pe balcon si am avut o gramada.

 

INGREDIENTE

  • 3 catei de usturoi
  • 2 cani de busuioc 
  • 1/3 cana de nuci
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 cana de ulei extra virgin
  • 1/2 cana branza parmesan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesto alla Genovese:

Se amesteca toate ingredientele cu un stick blender pana se omogenizeaza.
Se lasa o ora inainte de servi si restul se poate congela in cutia de cuburi de gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto alla Genovese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu pesto alla genovese