Peste sabie cu dovlecei

de alba_zori in Peste, 10 Iul 2012 | 3601 vizualizari

 

Imi place foarte mult pestele sabie,chiar daca costa foarte mult,este foarte bun in toate felurile,la gratar,pe bain marie,in tigae,oricum.si este si usor,rapid de preparat,de data asta am facut in tigae cu un pic de ulei de masline,rosii,prune uscate..si garnitura de dovlecei,pofta mare!

 

INGREDIENTE

  • o felie de peste sabie
  • ulei de masline
  • 2 rosii
  • cateva prune uscate
  • leusean
  • sare,puper,curry
  • dovlecei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste sabie cu dovlecei:

Foarte simplu de preparat si rezultat delicios.

Am facut dovleceii, i-am taiat felii mici si i-am pus intr-o tigaie cu ulei de masline si un pic de apa, amestecand din cand in cand. S-au facut in vreo 25 de minute. Am pus felia de peste intr-o tigae incapatoare, ulei de masline, am taiat si feliile de rosii care au lasat un pic de suc, cateva prune uscate dulci, o ramura de leustean, sare, piper, curry dupa gust si am lasat vreo 20 de minute, pana am vazut ca e gata.

Am asezat in farfurie si gustat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste sabie cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alba_zori 1

11.07.2012, 14:33

multumesc mult mult

Bya Ralu 1

02.01.2013, 20:40

bun

alba_zori 1

03.01.2013, 01:09

o imbratisare calda de anul nou,multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scrumbie cu verdeturi la cuptor