Peste sabie cu dovlecei

de alba_zori in Peste, 10 Iul 2012 | 4075 vizualizari

 

Imi place foarte mult pestele sabie,chiar daca costa foarte mult,este foarte bun in toate felurile,la gratar,pe bain marie,in tigae,oricum.si este si usor,rapid de preparat,de data asta am facut in tigae cu un pic de ulei de masline,rosii,prune uscate..si garnitura de dovlecei,pofta mare!

 

INGREDIENTE

  • o felie de peste sabie
  • ulei de masline
  • 2 rosii
  • cateva prune uscate
  • leusean
  • sare,puper,curry
  • dovlecei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste sabie cu dovlecei:

Foarte simplu de preparat si rezultat delicios.

Am facut dovleceii, i-am taiat felii mici si i-am pus intr-o tigaie cu ulei de masline si un pic de apa, amestecand din cand in cand. S-au facut in vreo 25 de minute. Am pus felia de peste intr-o tigae incapatoare, ulei de masline, am taiat si feliile de rosii care au lasat un pic de suc, cateva prune uscate dulci, o ramura de leustean, sare, piper, curry dupa gust si am lasat vreo 20 de minute, pana am vazut ca e gata.

Am asezat in farfurie si gustat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste sabie cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alba_zori 1

11.07.2012, 14:33

multumesc mult mult

Bya Ralu 1

02.01.2013, 20:40

bun

alba_zori 1

03.01.2013, 01:09

o imbratisare calda de anul nou,multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platica cu rosii si ghimbir -la tigaie