Peste la cuptor in sos de rosii si ardei

de simona72 in Peste, 24 Apr 2013 | 18177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou
  • 1 cutie suc de rosii gros (200 ml)
  • 1 ardei galben si 1 rosu
  • 5 fire ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 crengute de rozmarin
  • 7-8 rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor in sos de rosii si ardei:

Intr-un vas termorezistent punem ceapa curatata si taiata feliute, usturoiul la fel si el,ardeiul galben si rosu taiat feliute, 2 linguri ulei de masline, sare,zahar, piper, 1 crenguta rozmarin taiata marunt, sucul de rosii si le amestecam pe toate cu o lingura. Peste acest sos punem pestele curat si fara cap, taiat in sferturi si condimentat cu sare si piper. Stropim pestele cu o lingura de ulei de masline, punem si crenguta de rozmarin intreaga, iar rosiile taiate in jumatati le punem si pe ele deasupra.

Dam vasul la cuptor acoperit cu capac pt 30 minute la 180 grade. Servim pestele cu sos si cu mamaliga alaturi. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor in sos de rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu legume la cuptor