Peste la cuptor

de Denissa in Peste, 20 Noi 2011 | 12909 vizualizari

 

O reteta simpla dar gustoasa de peste la cuptor. Si pe deasupra si rapida.
In poza am surprins si aburii.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg macrou
  • 2 cepe
  • ulei de masline
  • sare
  • piper boabe
  • salvie
  • foi de dafin
  • 1 cana ketchup ( reteta este pe pagina mea)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Pestele se curata si se aseaza in tava,  se unge cu uleiul de masline, se condimenteaza cu sare,piper si salvie.

Se adauga deasupra ,in tava in care vom pregati peste la cuptor, ceapa taiata pestisori, foi de dafin si ketchup-ul.

Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce pestele la cuptor pentru 20-25  de minute.

Un peste la cuptor se serveste, bineinteles ,cu mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

peste la cuptor - este o reteta foarte simplu de preparat, foarte gustoasa si foarte sanatoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stiuca la cuptor cu rosii cherry, usturoi si tarhon