Peste la cuptor

de jolygina in Pastrav, 20 Iul 2011 | 7338 vizualizari

 

am reteta de la mama mea sper sa va placa este foarte bun

 

INGREDIENTE

  • un peste (pastrav sau ce aveti prin frigider)
  • o lamaie
  • o rosie
  • frunze de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Taiem pestele pe lung in doua, dupa care il condimentam cu sare, piper. Asezam pe o folie de aluminiu o parte din el si asezam o rondea de rosie, o rondea de lamaie, pe toata suprafata pestelui. Peste el mai asezam si frunze de patrunjel. Asezam si cealata bucata de peste peste randul de rosii si lamai si procedam la fel cu el, asezam rondele de rosii si lamai, iar la sfarsit frunze de patrunjel.

Cand este gata il invelim bine in folia de aluminiu si  il dam la cuptor timp de 30 -45 de minute la foc moderat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcubeu urias - pastrav