Peste imbatat

de crisad in Salau, 3 Dec 2009 | 11915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste (salau si cega am avut eu )
  • lamaie
  • ceapa
  • ardei
  • sare
  • ulei
  • rosii
  • usturoi
  • o cana de vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste imbatat:

se curata pestele  se spala si se da cu sare

se pune pestele  impreuna cu legumele taiate feliute stopit cu zeama de la lamaie  si jumatate de cana de vin la macerat cel putin 2 ore ( eu le pun intr-o punga  si cand o leg la gura scot si aerul din punga )

se pune pestele in tava se stropeste cu putin ulei   se taie felii de lamaie  ,usturoi si putina apa . se acopera cu folie si de da la cuptor pt 15-20 min .apo se ia folia si se mai lasa sa se rumeneasca usor iar  la sfarsit cand e aproape gata  gata se adauga restul de vin  si se mai lasa 5 min

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste imbatat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu cascaval la cuptor