Acum,ca sa ma dau mai fitzoasa,am ales o reteta din cartea Principesei Margareta
Punem intr-un bol mango curatat de coaja si taiat cubulete mic, semintele de rodie, ceapa verde taiata marunt, merisoarele taiate, usturoiul pisat, patrunjelul taiat marunt, ardeiul iute, amestecam bine, potrivim de gust cu sare, adaugam si zeama de lamaie tot dupa gust, punem totul intr-un borcan cu capac si lasam in frigider pana a doua zi.
Pestele condimentat, uns cu ulei si zeama de lamaie, il punem in tava pe hartie de copt si-l lasam la cuptor 10-15 minute.
Servim pe farfurie o frunza de salata verde in care am pus 1-2 linguri de sos de mango (din borcan) iar alaturi peste.
1
este foarte gustos dar pentru un aspect mai deosebit,sosul nu trebuie tinut asa mult la frigider, doar 30 minute sunt suficiente
2
eu daca sunt obsedata dupa aspectul din farfurie, nu am fost multumita de rezultat