Peste cu sos de hrean si rosii

de Anouka in Peste, 9 Iul 2014 | 3678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file peste
  • 2 linguri hrean din conserva
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 rosie
  • 150 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu sos de hrean si rosii:

Se  curata, se spala si se scurge pestele. Se sareaza, se da prin malai si se prajeste in ulei incins pe ambele parti. Intre timp, se opareste rosia, se curata de pielita si de seminte si se toaca marunt. Se pun intr-un bol hreanul, rosia tocata, zeama de lamaie, smantana, un praf de piper si se amesteca bine. Se serveste cu mamaliguta. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de hrean si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu orez si broccoli