Peste cu salata de fasole

de ianculubita in Somon, 22 Mar 2013 | 2980 vizualizari

 

Stiti ca eu sunt fan peste nu??
Va recomand cu mare drag aceasta reteta usoara si delicioasa,mai ales ca luni se mananca peste!!

 

INGREDIENTE

  • peste feliat sau fileuri
  • 2linguri faina
  • 2linguri malai
  • 2linguri paprika
  • 1lingurita sare
  • ulei pentru prajit
  • 1punga de fasole pastai congelate
  • 4catei de usturoi
  • 3linguri maioneza sau iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu salata de fasole:

Pestele spalat,uscat,condimentat cu sare,il trecem prin amestecul de faina,malai,sare si boia,il prajim si-l scoatem pe servetele de hartie.

Fasolea o punem la fiert intr-un vas cu apa si sare pentru 10min dupa care o scurgem bine iar dupa ce s-a racit o amestecam cu usturoiul pisat si maioneza sau iaurt.

Servim pe farfurie pestele cu felii de lamaie si salata alaturi.

TIPS-URI

1

se foloseste orice fel de peste,de preferinta mare si cu oase putine

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu salata de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon si dorada marinate pe pat de sare la cuptor