Peste cu legume la cuptor

de laviniaticu in Peste, 26 Ian 2012 | 10749 vizualizari

COMENTARII (14)

Bucataras 1

26.01.2012, 21:03

immm, ce bine arata

laviniaticu 1

26.01.2012, 21:17

arata asa si asa, ca nu prea am stat sa fac multe poze la final, ca era asa de bun incat ne-am apucat de mancat repede repede dar va asigur ca e suuuuuuuper bun

Angelina_Elena 1

26.01.2012, 21:47

oricum arata tare bine mancarica ta

Ina 1

26.01.2012, 21:52

Imi place!
Auzi? Ma uit la avatarul tau si atat de bine semeni cu nepoata mea...

mirela0911 1

26.01.2012, 22:37

Ce bunatate!

iry-gabriela 1

27.01.2012, 05:37

o combinatie pervecta

mamaieelena 1

27.01.2012, 09:08

buna chiar foarte buna

Rocsi 1

27.01.2012, 11:07

sanatos

laviniaticu 1

27.01.2012, 18:56

hehe, Ina, ma bucur sa aud asta mai demult mi se spunea ca seman cu matilda, fetita din film

Ina 1

27.01.2012, 19:11

Lau 1

19.03.2012, 15:44

bun

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 12:13

foarte bine arata

Bya Ralu 1

19.04.2012, 21:09

place

mclaudia 1

31.08.2012, 09:25

buun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos de iaurt