Pernute picante de cartofi

de yammy in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 30422 vizualizari

 

Deliciosi si ca garnitura

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi fiertzi
  • 2 oua
  • 380 gr faina
  • 50 gr cascaval
  • 50 gr unt
  • susan
  • curry
  • praf usturoi
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute picante de cartofi:

-Dam cartofii pe razatoare
-adaugam ouale
-apoi untul si cascavalul -date pe razatoare, susanul, curry, praful de usturoi, piperul, sarea si amestecam
-adaugam faina
-amestecam pana nu se mai leaga de mana
-infainam bine de tot locul unde lucram si intindem o foaie din care taiem patratele
-le prajim in cratita cu mult ulei
-le scoatem si le punem intr-un lighenus cu hartie absorbanta

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute picante de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Alexandra Elena 1

17.05.2014, 12:12

interesanta reteta

shukly 1

06.02.2015, 09:56

cred ca ceva lipseste din reteta sau am facut eu ceva gresit, pentru ca ale mele nu au iesit crocante asa cum par acestea din poze. nu s-au umflat pernitele

roxaneek 1

23.02.2016, 13:46

in faina nu amestecam un praf de copt?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta pastorului