M-am inspirat de la merisor :X foarte bune
Pentru perisoare:
Pentru sos:
Carnea tocata se amesteca cu condimentele,ceapa alba tocata marunt,orezul si oul.
Se formeaza bilute,se pun pe o farfurie si se dau la frigider pentru cateva ore.
Se scot din firgider,se pune o cratita cu apa si sare pe foc,cand incepe sa clocoteasca se adauga perisoarele,si se lasa la foc mic pentru 20 minute sa fiarba.
Cand sunt gata se scot pe o farfurie.
Pentru sos:
Ceapa rosie se toaca marunt,ceapa verde feliute iar ardeiul kapia cubulete mici,se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute.
Se pune apa cat sa acopere si se lasa pana fierb legumele.
Se mai completeaza cu putina apa,se pune smantana si branza pufoasa,se amesteca foarte bine,iar la sfarsit se pune parmezanul ras.
Perisoarele fierte se pun in sosul de branza,se lasa cateva minute deoparte si se servesc cu piure de cartofi sau orez.
1
Se presara patrunjel proaspat