Perisoare de porc in sos de branza

de Bya Ralu in Porc, 4 Mar 2016 | 4567 vizualizari

 

M-am inspirat de la merisor :X foarte bune

 

INGREDIENTE

Pentru perisoare:

  • 500 g carne de porc tocata
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura de orez
  • 1 ou
  • condimente:sare/piper/ghimbir

Pentru sos:

  • 1 cutie de branza pufoasa cu verdeturi delaco
  • 50 g parmezan ras
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei kapia
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de porc in sos de branza:

Carnea tocata se amesteca cu condimentele,ceapa alba tocata marunt,orezul si oul.

Se formeaza bilute,se pun pe o farfurie si se dau la frigider pentru cateva ore.

Se scot din firgider,se pune o cratita cu apa si sare pe foc,cand incepe sa clocoteasca se adauga perisoarele,si se lasa la foc mic pentru 20 minute sa fiarba.

Cand sunt gata se scot pe o farfurie.

Pentru sos:

Ceapa rosie se toaca marunt,ceapa verde feliute iar ardeiul kapia cubulete mici,se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa pana fierb legumele.

Se mai completeaza cu putina apa,se pune smantana si branza pufoasa,se amesteca foarte bine,iar la sfarsit se pune parmezanul ras.

Perisoarele fierte se pun in sosul de branza,se lasa cateva minute deoparte si se servesc cu piure de cartofi sau orez.

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de porc in sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in vin rosu la tigaie