Perisoare de carne cu sos tomat si ciuperci

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2014 | 8000 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru perisoare:

  • 300 gr carne de porc tocata
  • sare, piper
  • 1 lingura de pasta de legume
  • 1 ou
  • putina faina
  • patrunjel verde , putin busuioc verde, putin cimbru verde
  • praf de usturoi

Pentru sos:

  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica
  • 1 cub knorr de pui
  • sare, piper, oregano, dafin, busuioc verde, putina sare
  • 1 cutie rosii in conserva
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 3 linguri ketchup
  • 1 cutie de ciuperci in conserva
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de carne cu sos tomat si ciuperci:

- Carnea tocata se amesteca cu un ou, sare, piper, praf de usturoi. pasta de legume, verdeturile tocate marunt si putina faina. Se da la rece pentru 1-2 ore. 

- Intr-o cratita punem ceapa tocata fin sa se caleasca cu ulei de masline. Cand devine sticloasa adaugam 2 catei de usturoi si adaugam cu grija perisoarele facute dinc arnea tocata. Le intoarcem si le lasa sa se rumeneasca usor pe toate partile. Aveti grija sa nu l zdrobiti. Apoi turnati putina supa facuta din 200 ml apa fierbinte cu un cub knorr. Acoperim si lasam sa fiarba putin in acest sos. Adaugam o foaie de dafin. Apoi  adaugam rosiile din conserva tocate marunt, cu sos cu tot , pasta de rosii si ketchupul. Ciupercile se scurg de apa din cutie si le adaugam la sos. Adaugam sare, piper, oregano si putin zahar. Lasma sa fiarba si sa se ingroase sosul. La final aduagal busuioc proaspat cu generozitate .

- Servim cu parmezan ras deasupra.

TIPS-URI

1

Ca si garnitura eu am facut spaghette fierte .

2

Sunt foarte bune cu pireu de cartodi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de carne cu sos tomat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

anca_rm 1

09.07.2014, 08:31

foarte bunnn

cristeena20 1

09.07.2014, 11:04

nu-i problema...data viitoare o sa fiu atenta gaby

Sylvia 1

09.07.2014, 11:06

imi place la nebunie cum prezinti tu mancarea si ce manacer buna faci binenteles

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu rosii si usturoi