Perisoare cu smantana si ciuperci

de dariadeea in Pui, 1 Iun 2013 | 4224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g de piept de pui tocat
  • 2-3 linguri orez
  • 1 morcov
  • o jum. de ceapa
  • 1 ou
  • pesmet
  • patrunjel verde
  • 1/2 borcan de ciuperci
  • 3 linguri ulei de masline
  • 200 g de smantana
  • 1 lingurita faina(optional)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu smantana si ciuperci:

Mai intai am facut compozitia de perisoare din pieptul de pui tocat,orez ,un ou,pesmet .Apoi am format perisoarele pe care le-am pus la fiert in apa cu un pic de sare.

Intre timp am tocat ceapa marunt,morcovul l-am dat prin razatoare.Am pus intr-o cratita uleiul la incins ,am pus ceapa si morcovul la calit dupa care am adaugat si ciupercile,am pus supa de la perisoare cam o cana jumatate si am lasat la fiert.Cand sunt facute toate am adaugat smantana, (daca e prea moale sosul se leaga cu o lingurita de faina) si am lasat un clocot dupa care am pus si perisoarele,am mai lasat un pic si am oprit.

Se servesc calde cu patrunjel verde tocat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de pui cu smantana