Pere imbatate cu sos de vin

de Adinuta in Dulciuri, 26 Dec 2009 | 12140 vizualizari

COMENTARII (36)

Sylvia 1

07.02.2010, 14:40

La multi ani !!!

danygospodina 1

07.02.2010, 15:00

Ramo, da nu ti-au ajuns prepelitele? Eu nu mai mananc nimic, pana maine!

Adinuta 1

07.02.2010, 15:21

multumesc!! multumesc!!! imi pare rau sa va dezamagesc, dar nu fac tort, nu fac alte minuni ca maine plec in excursie si fac bagajele, pregatesc pachetel de drum

Rocsi 1

07.02.2010, 15:27

LA MULTI ANI ...SI LA KT MAI MULTE RETETE

gaby_duceag 1

07.02.2010, 15:52

corect Adinuta!stiam ca esti desteapta.cel mai corect de ziua ta e sa pleci de-acasa))).deci,nu m-ai dezamagit,dimpotriva))

ramo_cata 1

07.02.2010, 18:45

dany pai ce sa fac mai cu un "oscior" ..abia mi-a ajuns la o maseluta ...dar na vad ca adinuta pleaca in excursie..ce sa fac ...ii urez calatorie placuta si distractie placuta

Oana 1

07.02.2010, 19:12

La multi ani

Adinuta 1

07.02.2010, 19:33

ana 1

25.02.2010, 13:09

La Multi ani! cu intarziere .
aseara am pregatit perele astea ,wow sunt delicioase si nu merg servite decat in 2

elena1988 1

02.02.2011, 17:40

Panacris 1

21.12.2011, 09:11

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Apple pie englezeasca