Pere imbatate

de cristeena20 in Dulciuri, 1 Noi 2012 | 4381 vizualizari

 

Sunt pere fierte in vin..cu iz de scortisoara. ..perfecte iarna....

 

INGREDIENTE

  • 10 pere medii
  • 2 l de vin rosu
  • 1 pahar vin de Porto (dulce)
  • 500 gr zahar
  • scortisoara (baton)
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere imbatate:

-perele se curata de coaja ,dar se lasa intregi (si pentru aspect lasati codita).

- Intr-o oala se pune vinul cu zaharul si perele frumos aranjate in picioare si se dau la fiert la foc mic. Se fierb pana se fierb perele si vinul se ingroasa putin, ca un sos.

- se lasa la racit si  se serveste rece ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere imbatate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Roza