Dintre toate pastele facute la cuptor,asta e cea mai buna si imi place cel mai mult.E favorita mea.
1.Am fiert pasta dupa instructiunile de pe ambalaj,am lasat la scurs si la racit.
2.Am prajit bine caizerul,pe care l-am taiat cubulete.L-am scos cu o paleta si am pus ciupercile cu putina sare,pe care le-am curatat,spalat si le-am taiat in doua sau in patru.Am lasat sa se prajeasca putin.
3.Am taiat mozzarela cubulete,sunca tot cubulte si le-am pus intr-un bol impreuna pasta,ciupercile,caizarul,sosul de rosii,mazarea congelata,jumatate de parmezan,oregano,busuioc,sare si piper si am mestecat bine.Am pus totul intr-o tava si am presarat restul de parmezan.
4.Am incins cuptorul la 200°.Am dat tava la cuptor pentru 20-30 de minute pana s-a rumenit putin.
Pofta buna!!!!
1
Puteti folosi cascaval in loc de mozzarella sau chiar mai multe tipuri de branza.